Vibrator – ikke kun for single kvinder

By:

De fleste forbinder vibratorer med sexlegetøj til kvinder. En vibrator er, i de fleste menneskers bevidsthed, formet som en penis eller en dildo, og kan vibrere i forskellige hastigheder. Denne slags vibratorer findes naturligvis, lige som der findes utallige variationer over temaet dildo vibratorer. Disse fås ikke blot med vibration i forskellige hastigheder, men også i varierende styrker, og med et hav af vibrationsmønstre, som matcher ethvert behov. Og så fås moderne vibratorer med eller uden klitoris- eller anal stimulation.

Der ud over kan du finde vibratorer, som slet ikke ligner en dildo eller en penis, men som fås i form af for eksempel et vibrerende æg, som kvinden kan have i trusserne under en glad aften i byen. Vibrations æg fås med fjernbetjening, så partneren kan bestemme, hvornår kvinden skal have lov at blive opstemt i løbet af aftenen. Og så er der ellers lagt i ovnen til en hed omgang, når kvinden kommer hjem!

Vibratorer til par – for forøget nydelse

Og i den anledning kan det glade par eventuelt benytte sig af det seneste skud på vibrator stammen: Par vibratoren. En par vibrator er udformet således, at begge parter kan have glæde af den under samlejet, og opnå et vildere klimaks. Med en par vibrator får begge parter noget ud af de sexede vibrationer og de mange forskellige indstillings muligheder.

Vibratorer til mænd – et voksende marked

De single mænd skal bestemt ikke snydes for vibratorens lyksaligheder. Onani redskaber til mænd er et marked i vækst – og i mange af de fremadstormende og populære produkter, for eksempel Fleshlight, er der mulighed for at tilvælge vibration, hvis der ønskes ekstra lækker stimulation.

Hos Belugi.dk kan du finde vibratorer til mænd såvel som kvinder, og til par såvel som singler, fra anerkendte og velansete brands. Find din vibrator hos Belugi.dk

Posted in: vibrator