Tesla biler – køb dem brugt

10 september 2021 Astrid Pedersen

Skal din næste bil være en elbil, og skal den have en vis kvalitet? Så har du sikkert allerede overvejet en af de mange lækre Tesla modeller.

Tesla – kongen af elbilerne

En Tesla oser af stil og kvalitet – og det er faktisk det eneste den oser af. Med en Tesla kører du nemlig 100% på el og spyr derfor ikke masser af skadelige partikler ud i omgivelserne.

Hvor mange elbiler kan virke lidt snoldede i designet, og måske ikke byder på den store køreglæde, er en Tesla gennemført luksus. Alt på en Tesla er gennemtænkt ned i mindste detalje, fra den suveræne motor med den høje acceleration til det lækre interiør.

Det elektroniske udstyr i en Tesla er lysår foran konkurrenternes. Samtlige Tesla modeller er kendt for virkelig gode køre egenskaber og en høj grad af komfort. Og så er sikkerheden i en Tesla selvfølgelig også helt i top.

Køb en brugt Tesla og spar store summer

Du har sikkert set prisen på en fabriksny Tesla og lige måttet synke spyttet en ekstra gang. En Tesla er nemlig ikke billig i anskaffelse.

Selv om du får rigtig meget elbil for pengene når du køber en ny Tesla vil dette efter al sandsynlighed ikke kunne lade sig gøre uden at optage et dyrt bil lån. Og da en Tesla gennemlever det samme værditab som alle andre nye biler vil du efter nogle år risikere at stå med et lån med en hovedstol som overstiger bilens værdi. I

stedet kan du vælge at drage fordel af dette værditab og købe en brugt Tesla. Når du køber en brugt Tesla i stedet for en spritny model kan du få en glimrende bil til en brøkdel af nyprisen. Selv om din nye brugte Tesla har et par år på bagen vil den stadig have masser af kilometer tilbage i tælleren.

Du kan finde brugte Tesla modeller på https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s 

Flere Nyheder