Plads til både indkøb, kultur og børnehave i Espergærde

15 september 2019 Linnea Larsen
Plads til både indkøb, kultur og børnehave i Espergærde

Drømmer du om at få mere tid og rum til familieliv og om at blive en del af et tæt lokalmiljø, hvor man hilser over hækken og gerne kommer hinanden ved? Så er det måske tid til, at du og familien rykker teltpælene op og flytter til Espergærde i det nordsjællandske. Her er der rig mulighed for, at I kan skabe jer lige den tilværelse, I går og ønsker for jeres familie.

 

Det hele i det nære

Espergærde er et gammelt fiskerleje beliggende lige ud til det smukke Øresund, hvor du kan se helt til Sverige, eller du – mere nært og lokalt – kan nyde udsigten ud over de mange både, der ligger til kaj i Espergærde Havn. Espergærde som by er i virkeligheden mest af alt at betragte som en mindre bydel i Helsingør, og uanset hvad du søger, finder du det inden for rimelig afstand. I byens nærmiljø er der både butikker, indkøbsmuligheder, skole samt kultur- og foreningsliv med et stort fokus på idræt for både store og små. Har du børn, der skal gå i børnehave i Espergærde, er der også flere gode institutioner i området, og Espergærde er i det hele taget en rigtig god by for børn. Her er altid noget at lave, og med tog og bus er det let at komme til de omkringliggende byer, hvor endnu flere muligheder og oplevelser venter på den, der tør at begive sig ud på eventyr.

Er du blevet nysgerrig på, om Espergærde er noget for dig og din familie, bør du uden tvivl tage et smut forbi og tage familien med dig. Med byens helt særlige atmosfære vil I hurtigt kunne mærke, om en hverdag i Espergærde er det, der skal være næste store skridt, I skal arbejde jer hen imod som familie. Mange har taget springet før jer og er faldet rigtig godt til.  

Flere Nyheder