Nyd din veranda med dobbeltverandadøre

28 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Luk øjnene og forestil dig at du sidder på en veranda på størrelse med dem du ser i amerikanske film, lidt ala dem du har set i Borte med blæsten, med store smukke dobbelte verandadøre. Ok, mindre kan selvfølgelig også gøre det og du kan stadig sidde på din veranda og nyde solen, haven og det danske vejr, uanset årstid.

Har du ikke allerede dobbelt veranda døre, som får lige ud til din veranda, kan du spørge din tømrer om det er muligt at skære hul i væggen, så du kan få nye døre. Du kan med fordel se flere eksempler på verandadøre hos klarvinduer.no.

døre

Nye døre og bedre isolering

Udover det visuelle er der flere fordele ved at få udskiftet sine verandadøre, især hvis de er af ældre dato. En ny verandadør giver alt andet lige en bedre isolering i dit hus eller sommerhus og du kan som regel se det på din varmeregning. 

Når du har fået nye døre og måske også nye vinduer, er det vigtigt at du husker at få luftet ud. Som udgangspunkt mindst to gange om dagen og når du laver mad og går i bad. Der skal være gennemtræk i 5-10 min. Årsagen er at jo bedre huset er isoleret, jo større risiko er der for at der kommer fugt og svamp, da luften ikke kan blive udskiftet. 

Du skal ikke være nervøs på at du varmer for gråspurvene ved at lufte ud. Jo mere fugt der er i din bolig, jo mere skal der til for at varme den op. Så ved at lufte ud, når du har fået nye verandadøre, jo mindre bliver din varmeregning.

Er du i tvivl om hvilken type døre du skal købe, kan du få råd og vejledning af din tømrer eller der, hvor du vil købe dine nye verandadøre.

Flere Nyheder