Hvilken el-installatør skal du vælge i Århus?

06 oktober 2020 Silje Hansen

Står du som privat person eller som erhvervsdrivende og skal bruge hjælp til få trukket el ind i din ejendom, lave en ny stikkontakt eller få installeret nyt IHC lyssystem, skal du have hjælp fra en elektriker. En elektriker kan i dag hjælpe med at løse mange forskellige opgaver både i hjemmet eller for industrivirksomheder.

For at kunne kalde sig elektriker, kræver det at man har gennemført en faglig uddannelse. Det er derfor en beskyttet titel, som man ikke bare kan kalde sig i Danmark. Efter sin uddannelse, skal man ansøge om en autorisation som man kan få tildele af myndigheder. Denne autorisation giver tilladelse til at man må udføre el-arbejde på vegne af en virksomhed, samt løse de lovpligtige el-opgaver, som kun må udføres af en autoriseret elektriker.

Hvilken el-installatør skal du vælge i Århus?

Der findes oftest flere elektriker i hver by og område. Er du derfor fra Århus eller omegn, vil du opleve at konkurrencen er endnu større, hvorfor det kan være svære at skelne mellem kvaliteten på de forskellige elektrikere. Der er naturligvis derfor også forskel på kvaliteten og prisen på de forskellige opgaver alt efter, hvilken elektriker du vælger. Vi anbefaler derfor, at du indhenter flere tilbud, så du har en god indikation af prisniveauet. 

Herudover kan du læse dig frem til, hvilke elektrikere der er at foretrække ud fra deres kundeanmeldelser. Du kan her læse, hvad kunderne siger til arbejdet og den service du kan forvente. 

Byens foretrukne el-installatør i Århus 

Hvis du er på jagt efter byens foretrukne el-installatør, kan vi hjælpe dig på vej. Vi har netop lavet lidt research i Århus, for at se hvilken elektriker der har de bedste kundeanmeldelser og fair priser sammenlignet med den erfaring og ekspertise de kan tilbyde. Her kan vi varmt anbefale Rosborg.dk, som el installatør i århus.

Flere Nyheder