Her finder du et billigt lån

14 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Har du brug for en vis sum penge her og nu? Så læs med og lån penge hos Ikano bank

Står du i en situation, hvor du ikke lige har penge til bilen på Ebay? Datterens konfirmation? En designertaske? Studieturen? Eller noget helt femte og skal det gå rimelig stærkt? Ja, de tanker har vi vel alle haft, og hvor skaffer man så lige den slags penge i en ordentlig fart? Det har vi svaret på, så bare rolig der er hjælp at hente.

Hos Ikanobank kan du billigt låne 15.000 til 300.000 kroner. Online kan du bruge beregneren, ansøge og du får hurtigt svar. Du bestemmer selv, hvor hurtigt du vil betale tilbage, det kan være alt mellem 12 og 60 måneder. På den måde kan lånet personaliseres efter dine behov.

Om pengene skal bruges til en ny bil, konfirmation, en rejse eller noget helt fjerde, så er det ikke noget, banken blander sig i. Det mener de nemlig, er en privat sag. Ikanobank har hjulpet mange før og har mere end 30 år i branchen, derfor kan du trygt stole på dem.

Kun overskuelige lån

Ikanobank forbeholder sig retten til ikke at låne hvad som helst til alle og enhver. De har erfaring, og skal kunne danne sig et billede af, at klienten kan betale tilbage. Dette er ikke kun for bankens skyld, men også for din egen. Derfor er betingelserne også således, at man skal være fyldt 18 år, man skal have bopæl i Danmark og man må ikke være registreret i RKI.

Ikanobank er registreret under Finanstilsynet og det specielle ved dem er, at de sætter mennesket først. For dem er det vigtigt med transparens, derfor er der ingen skjulte gebyrer at finde hos dem.

Efter en godkendelse vil pengene være på din konto i løbet af få dage og klar til brug.

Flere Nyheder