Fræk og forførende med den rette trusse

16 september 2019 Astrid Pedersen
Fræk og forførende med den rette trusse

Er du træt af kun at have gamle, forvaskede underbukser i din skuffe – som egentlig er vældig praktiske og behagelige, men måske ikke lige har den helt store wow factor? Så kan du med fordel tjekke det store marked for frækt og forførende lingeri. Det behøver ikke at koste en formue – og du vil hurtigt finde ud af, at det godt kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af den mest intime del af garderoben!

Find den rette trusse, som passer til dig

Så længe du kender din størrelse, er det faktisk ikke den store videnskab at udse sig et par flotte og forførende trusser. Det eneste du, her skal tage stilling til, er modellen. Der findes et hav af variationer over temaet trusse – og her handler det om at finde nøjagtig den model, som passer til dig. Det kan for eksempel være, at din kropstype egner sig bedst til en trusse, som strammer lidt ind omkring maven og dansehåndtagene, og former kroppen til den ønskede timeglas figur. 

Dette opnår du bedt med en såkaldt thai trusse eller med en maxi trusse. Måske er navnet maxi trusse ikke just befordrende for de erotiske associationer, men selv denne lidt store model kan faktisk blive rigtig flot og eksklusiv i det rette design. Når trussen er udført i kvalitets materialer, og garneret med livlige og flirtende detaljer så som blonder, pyntebånd eller hægter, kan denne type trusse være særdeles raffineret.

Skal der ekstra og særligt meget knald på drengen, når skørtet eller kjolen falder, er det selvfølgelig den berømte og berygtede g strengs trusse, du skal gå efter. G strengs trussen dækker kun det allermest nødvendige, og overlader kun meget lidt til fantasien. Hvis du vil moderere udtrykket en smule, kan du vælge en hipster trusse med streng – en særdeles charmerende model.

Find trusser i alle modeller på love-lingeri.dk

Flere Nyheder