Find de rette folk gennem et vikarbureau

18 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mangler din virksomhed hænder i forbindelse med den forestående sæson eller et nyt stort projekt? Så kan du med sikkerhed finde hvad du søger hos et vikarbureau.

Hvilken slags medarbejdere finder jeg hos et vikarbureau?

Der er faktisk næsten ingen grænser for hvilke typer medarbejdere du kan finde og ansætte gennem et vikarbureau. Der findes nemlig vikarbureauer med specialer inden for alt fra rengøring til IT arbejde. Du bør derfor altid vælge et vikarbureau som har særlig ekspertise inden for netop din virksomheds fag område – i hvert fald hvis du vil være sikker på det bedste match.

Uanset om du ønsker en tilkalde vikar med få timers varsel til en konkret opgave på grund af pludseligt mandefald i din medarbejderstab, eller om du har brug for en midlertidig medarbejder på fast basis til et større projekt der forløber over flere måneder, kan et vikarbureau hjælpe. Du aftaler ansættelsens varighed med vikarbureauet, som så forestår alle formalia.

vikarbureau

En af de helt store fordele ved at hyre en vikar gennem et professionelt vikarbureau er at du selv slipper for at skulle besvære dig med ansættelse af en medarbejder for dernæst blot at skulle afskedige ham eller hende igen når projektet er til ende. Du skal ikke bekymre dig om pension, feriepenge, løn under sygdom eller ATP.

Alt dette tager dit vikarbureau sig af. Du betaler blot en fast pris til bureauet for den fastsatte periode. Og skulle du gå hen og blive så glad for den midlertidige medarbejder at du ønsker at ansætte ham eller hende på mere permanent basis, kan du og vikarbureauet bare finde ud af det sammen.

Hvilket vikarbureau skal jeg vælge?

Hvis du er i markedet efter faguddannede håndværkere, ufaglærte arbejdere, special arbejdere eller autoriserede fagfolk kan du med fordel henvende dig til DK Vikarservice ApS. Klik ind på dkvikarservice.dk og læs mere.

Flere Nyheder