Der er sandwichelementer med adgang til strøm

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Måske skal vi lige uddybe, hvad vi mener, når vi siger, at man kan få sandwichelementer med strøm.

For det første har sandwichelementer her ikke noget at gøre med, at man har ingredienser til at lave en hurtig snack, og der er da slet ikke elektricitet i den.

Sandwichelementer er her den slags, som man bruger til at bygge med, men sammenligningen med håndmaden er egentlig god, for det er et element, som man bruger til at indføre for eksempel mellem flere elementer eller som et yderparti, når man sammensætter konstruktioner såsom bygninger.

Specielt det med bygninger vil vi holde os til i denne sammenhæng, for det er især ved opførelse af bygninger, at man benytter sig af sandwichelementer, selvom man da sagtens kan se dem blive brugt andre steder.

Men er de så elektriske? Nej, det er fordi, at man sørger for, at der er gjort plads til, hvor man vil lave elinstallationer i dem.

Sandwichelementer

Der bliver gjort plads til elektricitet i sandwichelementer 

Du kan jo ikke forestille dig, at man opfører en bygning nu om dage, hvor der ikke er elektricitet i.
Ellers er det i hvert fald i et særligt tilfælde, hvor man eventuelt vil leve mere i pagt med naturen langt væk fra samfundet, eller man skal bruge et hus, der ligner den slags, som man lavede i fortiden, og man bruger de midler, som man havde dengang.

Så når man på forhånd ved, at man skal bruge strøm mange forskellige steder i dette hus, så kan man jo allerede gøre klar til, at man gør plads til, hvor man senere for elektrikeren med videre laver de endelige installationer med el.

Man ved jo på forhånd via en plantegning, hvor de installationer skal være, så man kan på forhånd gøre plads til det i alle sandwichelementerne.

Flere Nyheder