Brug Googles værktøjer til at komme højere op i deres søgninger

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når du gerne vil højere op i en søgning på Google, har du typisk to muligheder. Du kan betale dig fra det, eller du kan lægge noget arbejde i at gøre din hjemmeside så god og brugervenlig som muligt, så det vil være naturligt for Google at placere den helt i toppen af søgningen. Det kan du gøre med de ord og billeder, du bruger, men også ved at gøre en række andre tiltag. Til nogle af dem har Google faktisk udviklet værktøjer, der kan hjælpe dig. 

Det er for eksempel Google Search Console. Programmet kan give dig et overblik over, hvad du skal have rettet på din hjemmeside. Det kan for eksempel være, at der er nogle sider, der melder fejl, hvis man går ind på dem. Det er vigtigt, at du får rettet dem, da det jo ellers får besøgende til at droppe at undersøge din hjemmeside nærmere. Du kan få siderne til at henvise til nogle andre i stedet, så du slipper for fejlmeddelelserne og på den måde forhåbentlig får flere besøgende på din side. 

Det er bare en af de måder, hvorpå du kan bruge Googles egne værktøjer til at hjælpe dig. Du kan læse om mange flere i den guide, som firmaet Klikko har lavet. Den er fuld af gode og brugbare seo cases, der gør det nemt for dig på egen hånd at ændre din hjemmeside markant og gøre den mere seo venlig. 

Et andet eksempel på, hvordan Google kan hjælpe dig, er ved, at du kan være så heldig at blive en del af deres Knowledge Graph. For at blive det skal du have en wikipediaside. Når der er nogen, der søger på et spørgsmål på nettet, kan det være, at det er din wikipediaside, der dukker op som svaret på spørgsmålet. Det kan også være med til at give dig noget mere trafik til siden. 

Posted in: seo cases